Make your own free website on Tripod.com

vztitle.jpg

Kutu Usahawan

Home | About Us | Our Strength | Recipes | Money Back Guarantee!! | Franchicee & Stokist | Offer | Gallery | Contact Us
Rebutlah Peluang Miliki Stall VZAM dlm tempoh 30 hari

thumbup.jpg

Kutu Usahawan V-Zam's
Bagi mereka yang tiada modal tunai berjumlah RM2800, maka kami menyarankan anda menyertai program kutu usahawan
 
Setiap kumpulan mewakili hanya 4 peserta. Program ini bertujuan untuk merealisasikan impian anda menjadi Usahawan V-Zam's. Program kutu usahawan ini memerlukan modal berjumlah RM2990 setiap stall. Setiap peserta hendaklah mencarum RM600 setiap bulan selama 4 bulan. (Bayaran permulaan pendafaran RM590 ) 
HANYA RM2990 SAHAJA!!
 
Cara untuk menyertai program ini:
 
Langkah 1: Anda isikan maklumat anda dalam kotak dibawah.
 
Langkah 2: Anda hanya perlu tunggu sehingga cukup 4 peserta.
(Anda boleh memeriksa perkembangan peserta yang menyertai program ini dengan hanya melayari laman web ini kerana kami akan updatekan nama peserta setiap hari)
 
Langkah 3:  Setelah cukup 4 peserta, pihak kami akan menelefon anda untuk menyuruh anda memasukkan wang RM590 kedalam akaun Maybank kami.
 
Langkah 4: Setelah kesemua 4 peserta memasukkan duit, maka kami akan menetapkan tarikh cabutan undi. Setelah cabutan undi selesai maka peserta yang mendapat nombor (2) akan mendapat stall V-Zam's pada Bulan PERTAMA manakala peserta yang mendapat nombor (5) akan mendapat stall V-Zam's pada bulan ke-4.
(SILA RUJUK CARTA DIBAWAH)
 
Makluman: Kenapa VZAM dapat "reserved" no: 1 ?
Kerana dipertanggungkjawabkan untuk:
  • Mengumpul peserta ( anda tidak perlu cari peserta )
  • Membuat collection setiap hujung bulan.
  • Menanggung risiko jika ada peserta tidak membuat bayaran. ( Segalanya pihak Syarikat akan uruskan )  

Langkah 5: Commitment anda hanya perlu memasukkan wang caruman anda sejumlah RM600 setiap bulan selama 4 bulan.

vzamku2.jpg

Mudah!!

Anda tidak perlu mencari peserta, kami akan mencari dan mengumpulkan peserta seluruh Malaysia untuk merealisasikan program kutu usahawan ini. Anda hanya perlu menyertai program ini sahaja. Walaubagaimanapun jika anda ingin mengajak rakan-rakan yang lain menyertai dan menjayakan program ini amatlah dialu-alukan. Bayaran tidak perlu dibuat melainkan setelah cukup 5 peserta dalam program ini. Anda hanya perlu mendaftarkan diri anda.
 
Kami sendiri akan menelefon anda dan memaklumkan kepada anda untuk membuat bayaran jika 5 peserta telah mencukupi. MUDAH BUKAN!!
 
Program ini secara automatik akan disertai oleh seluruh usahawan di Malaysia meliputi semua negeri-negeri seperti Kedah, Penang, Pahang,Perlis, Perak, Selangor, Melaka, Negeri Sembilan, Kelantan Trengganu dan Johor.
 
Teamwork untuk mengumpul modal RM2990 (sebuah stall V-Zam's)
 
RISIKO melalui program ini akan ditanggung oleh kami dan kami bertanggungjawab untuk membuat "collection" , anda hanya perlu menyertai program ini sahaja, selainnya kami akan uruskan untuk anda.
 
Berminat?!
Hubungi kami Dengan Kadar Segera!!